Cruman

crumanIndustrial Cruman, cu peste 15 ani de experienta, se situeaza printre firmele de top din domeniul Protectiei si mijloacelor de stingere a incendiilor si cel al Produselor si tehnicilor moderne de intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje din toate domeniile industriale.

Pe masura ce lumea se dezvolta, mediul industrial se dezvolta si el. Nevoia de solutii tehnice eficiente, atat ca implementare, cat si ca operare, devine tot mai pregnanta.

Perfect adaptabil in acest sens, Industrial Cruman se remarca ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de servicii si solutii tehnice inovative. Dedicarea, experienta si competenele tehnice in gasirea de solutii aplicabile in mediul industrial sunt punctele de reper ce ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Suntem apreciati atat pe plan intern de catre industria romaneasca cat si pe plan extern pentru lucrarile de proiectare, livrare si montare de echipamente in Kazakstan, Sudan, si tari din Orientul Apropiat precum Yemen, Iordania.

Societatea are sediul in Ploiesti, unul din cele mai industrializate orase, detinand toate facilitatile: cladiri de birouri, depozite de marfuri, ateliere de productie, utilaje pentru lucrari la sediul clientului, parc auto –toate acestea aszate pe o suprafata de peste 3.500 m²Formular contact membru ANCONAV