Germanischer Lloyd Galati

GL_Logo_4c_ClaimCu peste 70.000 de certificate emise la nivel mondial, numele nostru evoca un puternic angajament pentru securitate, calitate si grija fata de mediul inconjurator. Pentru o lunga perioada de timp am fost partenerul in certificare preferat de multe dintre companiile din Fortune 500, dar si de companii medii si mici.

Prin intermediul serviciilor noastre de certificare, verificare, evaluare si instruire asiguram un nivel ridicat de performanta pentru organizatiile clientilor nostri, produsele acestora, angajatii si lanturile de aprovizionare. Lucrand cu companii din marea majoritate a domeniilor de activitate, si cu unele dintre cele mai mari nume din piata mondiala, suntem practic, omniprezenti.

Principalele noastre servicii sunt:

  • Certificarea sistemelor de management – peste 70.000 de certificate emise
  • Managementul lantului de aprovizionare – referitor la riscurile de la fiecare nivel, de la materie prima la produsul final
  • Certificare de produs – asigurand accesul la piata globala si la produse mai performante
  • Verificari – asigurand conformitatea cu reguli si reglementari regionale si internationale
  • Certificare de personal – creand incredere in compententele individuale
  • Instruire – pentru probleme in domeniile calitatii, securitatii, mediului si responsabilitatii corporatiste.

Desi lucram cu companii din toate sectoarele de activitate, avem o anumita orientare strategica fata de sectoarele alimentar, servicii medicale, auto si aerospatial.

Ne intereseaza calitatea activitatii angajatilor nostri si integritatea lor, precum si calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Misiunea noastra este sa protejam viata, proprietatea si mediul. Strategia noastra este sa respectam “Sustenabilitate in tot ceea ce facem”. Lucram impreuna cu clientii nostri din toate colturile lumii pentru a construi performante durabile in afaceri si pentru a crea incredere partilor interesate, ghidati fiind de  promisiunea noastra de a ne concentra pe viitorul dumneavoastra.Formular contact membru ANCONAV