Helmers Group

Din 1912, Helmers proiectează şi construieşte sisteme de amenajări interioare complete pentru diferite tipuri de nave şi locaţii offshore din întreaga lume. În portofoliul grupului se regăsesc pachete complete de consultanţă cu privire la alegerea materialelor şi culorilor precum şi execuţia de amenajări interioare la bordul navelor şi platformelor maritime.

O echipă formată din membri specializaţi, având mulţi ani de experienţă în domeniul tâmplăriei, protecţiei împotriva incendiilor şi sistemelor robuste de izolaţie, constituie garanţia unor produse de înaltă calitate.

Helmers oferă produse şi servicii de calitate excepţională la preţuri rezonabile.

O alegere strategică în prezent constă în derularea unui proces constant de îmbunătăţire a abilităţilor precum şi în utilizarea de inovaţii sau produse noi din zona construcţiilor navale, toate acestea în scopul îndeplinirii obiectivului companiei: “Avem grijă de proiectul dumneavoastră”.

Misiunea Helmers este de a se axa pe continua dezvoltare a activităţilor de bază şi pe întărirea capacităţilor şi abilităţilor competitive ale organizaţiei. Helmers se străduieşte permanent să optimizeze calitatea, menţinând în acelaşi timp preţurile la un nivel competitiv, prin intermediul facilităţilor avansate de fabricaţie.                                                                                           

Helmers este un grup tehnic bine organizat, care operează la nivel internaţional, având o echipă managerială cu studii aprofundate în domeniu. Ingineri competenţi cu experienţă, atât din Olanda cât şi din România, colaborează strâns în vreme ce şefii de proiecte, maiştrii şi personalul calificat pot răspunde cererilor din întreaga lume. În locaţiile de producţie Helmers există tâmplari excelenţi care execută mobilier de înaltă calitate. Un departament eficient de logistică dar şi unul de control al calităţii foarte bine organizat completează tabloul organizaţiei Helmers.

Pentru realizarea mobilierului, tapiţeriei şi pernelor pentru izolaţia tubulaturii navale, Helmers dispune de două facilităţi de producţie, una în Olanda şi una în România. Ambele sunt dotate cu utilaje cu comandă numerică computerizată. Suportul logistic între cele două locaţii este asigurat săptămânal cu ajutorul camioanelor şi al trailerelor.

În afară de livrarea şi instalarea sistemelor “hardware”, Helmers pune, de asemenea, la dispoziţie personal de categorii diverse pentru toate disciplinele din sfera amenajărilor interioare pentru construcţii navale şi locaţii offshore.

Nivelele de calitate vest europene reprezintă baza întregii activităţi iar abordarea pragmatică constituie maniera standard de lucru a acestei companii.

 

Adresa: Str. Al. Moruzzi, Nr. 130B, 800223 GalatiFormular contact membru ANCONAV