POLARIS M HOLDING

polaris_sigla-polaris-FCompania POLARIS M HOLDING este una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare existenta pe piata de profil din Romania.
POLARIS M HOLDING isi incepe activitatea de salubrizare in anul 1998, in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria Municipiului Constanta. De-a lungul anilor, compania Polaris a reusit sa-si extinda activitatea in alte 6 orase: Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, precum si in judetul Teleorman.

Astazi ne mandrim cu o experienta in domeniu de peste 15 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea Polaris M Holding. Astfel, compania Polaris detine capital 100% romanesc, deserveste peste 1 milion locuitori si creeaza pana in prezent peste 1.500 locuri de munca.

Prin specificul profesiunii noastre, suntem zi de zi martorii efectelor daunatoare pe care activitatea noastra cotidiana o are asupra mediului inconjurator. Ne dorim ca activitatea prestata de noi sa ajute la imbunatatirea mediului inconjurator, motiv pentru care am initiat servicii de colectare separata a deseurilor si de constientizarea a populatiei asupra importantei protejarii mediului. Tot din acest considerent am inaugurat in anul 2005 linia de sortare a deseurilor reciclabile.Formular contact membru ANCONAV