RO OUDCOMB TRADING SRL

RO OUDCOMB TRADING SRL este o companie fondată în anul 2004 si are ca obiect principal de activitate vânzarea echipamentelor de navigație fluviale si maritime.

Oferim clienţilor nostri o largă varietate de componente nautice de cea mai bună calitate precum şi piese de schimb unice pentru toate genurile de nave şi ambarcațiuni.

Comercializam radar fluvial si maritim, pilot automat, indicator de giratie, AIS si sisteme de urmarire, sisteme integrate de comunicatii, simulatoare navale, sisteme de monitorizare, instrumente marine, system de supravegere a combustibilului.

Toate produsele sunt concepute sa raspunda oricarei provocari, funcționează la capacitate maximă şi au o durabilitate mai îndelungată decât sunt garantate.

Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de produse ce oferă opţiuni diverse în ceea ce priveşte funcţionalitatea, securitatea, utilitatea, luxul şi caracteristicile diferitelor modele.

RO OUDCOMB TRADING SRL este furnizorul oricarui client care doreste produse si servicii de inalta calitate.Formular contact membru ANCONAV