Sandblasting SRL

Sandblasting TL (Provenita din firma initiala numita Metacom) este un grup de firme cu capital integral privat, structurat in doua divizii principale:

Divizia de protectie anticoroziva a fost infiintata in 1995 si a inceput cu lucrari de reparatii in santierele nevale de la Marea Neagra. In present este cea mai mare firma din Romania, asigurandu-si Contracte cu partenerii sai de afaceri: Damen Shipyards Galati, Aker Shipyards Tulcea, Daewoo Shipyard Mangalia, Damen Shipyards Ukraina.

Divizia de constructii metalice a fost infiintata in 1997 si lucreaza in santierele navale din Romania, in Italia si Ukraina.

Ca activitati secundare poate oferi de asemenea servicii de tamplarie si instalatii electrice. Operatiile de electrica-montaj includ: instalarea traseelor de cabluri si a postamentilor, pozarea cablurilor, conectarea si probarea cablurilor.

Firma este structurata in asa fel incat sa poata ofery servicii cat mai complete – conducerea lucrarilor pe intreaga nava fiind in functie de organizarea santierului, specificatii de vopsire, planificare si control de calitate insotit de Certificate de Calitate.Formular contact membru ANCONAV