Shipyard ATG Giurgiu

logo_atgShipyard ATG Giurgiu asigură construcții noi şi reparații atât pentru vase de ape superficiale, cât si pentru cele de ape adânci din întreaga lume.

Şantierul naval funcționează încă din 1897, deținut ulterior de un investitor de afaceri român în 2002.

Controlul calității în activitatea noastră oferă clienților noştrii standarde de înaltă calitate şi prețuri competitive, susținute de munca în echipă competentă şi profesională a angajaților nostrii, facilitând pentru dumneavoastră obținerea de afaceri profitabile prin compania noastră. Shipyard ATG Giurgiu asigură condițiile pentru o colaborare de success şi pe termen lung cu Compania Dumneavoastra.

Şantierul Naval are o capacitate de producție de ocel de până la 600/700 tone/lună, aproximativ 10.000 tone pe an.

Shipyard ATG Giurgiu lucrează în conformitate cu normele privind clasificarea navelor BV/GL/LR, cerințele în vigoare privind mediul înconjurător conform standardului ISO 14001, sistemul de management al calității conform standardului ISO 9001 BVQI şi legislația muncii UE. Shipyard ATG Giurgiu beneficiază de o poziție strategică având cheiuri la râul Dunărea, Canalul Marea Neagră si la Marea Nordului / Rotterdam prin Canalul Rin-Main-Dunare.

CALITATEA, EFICIENTA si LIVRAREA LA TIMP sunt extrem de importante la Shipyard ATG Giurgiu.Formular contact membru ANCONAV