Cuvantul Presedintelui

Sunt deosebit de onorat, atat in nume propriu, cat si in numele companiei la care lucrez, Daewoo Mangalia Heavy Industries SA, pentru nominalizarea ca Presedinte ANCONAV.

De la inceput, doresc sa-mi exprim respectul si aprecierea fata de colegiile directoare anterioare, prin ale caror munca si eforturi sustinute s-a asigurat continuitatea si dezvoltarea ANCONAV de-a lungul a mai bine de 20 de ani!

Astazi, ANCONAV incoorporeaza firme membre cu mai bine de 10,000 de angajati proprii, cu un volum de afaceri anual de 650 milioane de euro, la care trebuie sa adaugam firmele subsidiare si subcontractoare cu care lucram zi de zi pe platformele noastre industriale.
Toti acestia isi conjuga eforturile si-si alatura sperantele ca noi, membrii acestei asociatii, sa construim impreuna un mediu de afaceri mai prosper si sigur pentru toata lumea.

Vreau sa va incredintez ca apreciez din plin profesionalismul, eforturile si angajamentul de care dumneavoastra, societatile membre ANCONAV, dati dovada in activitatea de fiecare zi si asteparile pe care le aveti, si doresc sa va asigur ca imi asum raspunderea sa reprezint asocierea noastra.

Impreuna realizam peste 5% din PIB-ul Romaniei, asadar va rog sa actionam unit, sa ne intelegem si sprijinim unii pe altii in asa fel incat impreuna sa sustinem si sa protejam cat se poate de eficient interesele asociatilor nostri.

Sa intampinam viitorul cu incredere, speranta si dorinta de mai bine!

Va multumesc!

Paul Ilicenco