PROMAR orders two Damen Platform Supply Vessels

241117_PSV_3300_Promar

PROMAR a comandat două nave Platform Supply de la Damen Shipyards Group și această companie ambițioasa din elveția este în căutarea de a extinde flota în larg sub conducerea acesteia , în următorii cinci ani.Primul PSV 3300 vor fi livrate de catre Damen  în luna februarie 2015 și al doilea , în luna august a aceluiași an .

Comentand motivul pentru care compania a ales un vas Damen , Olivier Meynis de Paulin , Chartering Supervizor spune: „3300is PSV la termenele technologyin forefrontof de echipamente , fiind moderne și de încredere . Aceste nave sunt ei interna conformitate cu standardele din Marea Nordului . ”

PROMAR se asteapta sa angajeze cele două nave pe piața din Africa de Vest . ” Africa de Vest este bine cunoscut la noi . Am fost navlosire în această regiune din 2002 , când ne-am stabilit .

” Aducerea standardele de PSV 3300 țările toAfrican va fi cu siguranță un avantaj competitiv valoros . În plus , designul și nivelul de confort propuse de către aceste nave sunt cu siguranta un avantaj important . ”

El continuă : ” Damen este un jucător important în industria construcțiilor navale , cu o reputație pentru furnizarea de înaltă calitate , vase de încredere , cost-eficiente . Aceasta reputatie a fost aprobat de către managerii noștri de proiect , ceea ce a condus în mod natural la acest parteneriat . Standardele înalte și abordarea comercial dedicat de Damen au fost extrem de satisfacatoare . ”

l-Mr. Olivier Utz (CFO Promar) r-Mr Andrea Trevisan (Damen Regional Sales Manager)PROMAR
PROMAR stabilit sediul central în Elveția, în 2002 . În prezent, acesta are o flota de Multi- Purpose nave de aprovizionare și a echipajului Fast Boats aflate în administrare , care deservesc industria navala larg la nivel mondial .

Compania acoperă toate competențele de administrare a navelor și are o prezență în Africa , Europa și Orientul Mijlociu , oferind servicii de calitate superioară pentru a satisface cele mai înalte standarde de majors de petrol și subcontractanților . Practicile de lucru de siguranță și în condiții de siguranță marine sunt întotdeauna extrem de important pentru companie , subliniază MrMeynis de Paulin . Primul birou reprezentativ a fost deschis în Congo în 2010 , urmată de Gabon si Angola .

MrMeynis de Paulin subliniază ambițiile companiei , adăugând : ” Suntem cu scopul de a mări flota noastră în următorii cinci ani , având în vedere că prima prioritate PROMAR este de a oferi charterers de vase de înaltă calitate . , Abordarea noastră adaptate comerciale ne va permite să se extindă într-un mod în care putem răspunde la cererea de pe piață reală . ”

„PROMAR PSV 3300 este adaptat pentru a satisface sau chiar să depășească așteptările navlositori noștri”, subliniază el .

Mai multe specificatii sunt adăugate , cum ar fi de combatere a incendiilor Ship 1 , preparate ROV , radar de detectare a deversare de petrol și un sistem de încălzire a rezervorului .

Andrea Trevisan , Damen Sales Manager Vanzari Zona de Nord , Vest și Europa de Sud , a declarat : ” Suntem incantati sa urez bun venit PROMAR ca un nou client evaluate Damen , aceasta este cu adevarat interesant ca un manager de elvețian va fi prima companie de a lua acest vas inovatoare în Africa de Vest piata de petrol si gaze . Aceasta este o abordare cu adevărat remarcabil și curajos de management PROMAR , care suntem foarte entuziaști pentru a sprijini . A fost o adevărată plăcere și o experiență constructivă de lucru cu privire la acest proiect . Avem în vedere că acest lucru va fi începutul unei colaborări de afaceri pe termen lung , în cazul în care calitatea este un accent puternic pentru ambele companii .