Damen Shipyard Galati

logodamenMOTTO:

 “CRESTERE CONTROLATA”

CALITATE, PERFORMANTE SI EFICIENTA A COSTURILOR INAINTEA CANTITATII!

Localizat la mila 80 pe malul Dunarii in orasul Galati, Santierul Naval Damen Galati este cel mai mare santier naval din cele 55 de santiere navale, santiere de reparatii si alte companii care activeaza in domeniul constructiilor navale in cadrul Grupului Damen in intreaga lume.

Santierul Naval Damen Galati este un santier modern avand un portfoliu divers ale carui activitati de constructii nave includ o gama larga de produse complexe de inalta tehnologie pornind de la nave offshore, dragi si nave militare pana la nave speciale la comanda, remorchere si ambarcatiuni.

Pe langa infrastructura moderna de care dispune Santierului Naval Damen Galati, o serie de companii subcontractoare isi au sediul sau filialele in perimetrul santierului desfasurandu-si activitatile de co-producatori pe partea de proiectare, instalatii electrice, instalatii de incalzire, ventilatie si aer conditionat, amenajari, sablare si vopsitorie precum si alte activitati auxiliare.

Mentinerea si imbunatatirea permanenta a standardelor dar si modernizarea proceselor orientate catre client constituie principalele obiective ale Sistemului de Management Integrat a Calitatii acreditat de Lloyd’s Register Quality Assurance in concordanta cu cerintele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

Pnetru detalii si informatii suplimentare, accesati website-ul nostru www.damen.ro si pagina noastra de facebook (https://www.facebook.com/DamenShipyardsGalati).Formular contact membru ANCONAV