Minex

logominexMinex este o companie specializata in furnizarea de solutii integrate pentru tratarea suprafetelor, prelucrarea tablelor si profilelor, precum si pentru domeniile conexe. Ca lider de piata, prin competentele sale de consultanta,  management de proiect, proiectare Minex si-a construit o reputatie solida, devenind un partener de incredere pentru clientii sai si un bun consilier in ceea ce priveste furnizarea unor solutii profesioniste si inovatoare privind protectia anticoroziva.

Cei peste 19 ani de experienta pe piata de tratamente pentru protectia suprafetelor din Romania si cei peste 1500 de clienti multumiti ne recomanda ca fiind specialistul care isi respecta si livreaza intotdeauna solutiile propuse.

Certificarea ISO 9001:2008 confirma calitatea serviciilor noastre si capacitatea de a aduce plus valoare afacerii clientilor nostri.

Investind constant in dezvoltarea de solutii, servicii si produse ne-am consolidat pozitia pe piata, adaptandu-ne permanent evolutiei acesteia. Clientii nostri se bazeaza pe Minex, pe calitatea produselor noastre, pe competenta serviciilor si pe promptitudinea cu care le raspundem solicitarilor.

Ne mandrim cu faptul ca serviciile Minex integreaza in fluxul tehnologic al beneficiarului solutiile livrate, ceea ce aduce consistenta intregului proces de colaborare.

Totalizand un numar de 35 de persoane, impartite intre departamentele de vanzari, marketing, proiectare si service, Minex s-a extins atat la nivel national cat si international, prin inaugurarea unui birou si a unui depozit in Bulgaria.

  • ARAD – birou si depozit
  • CLUJ NAPOCA – birou si depozit
  • SIBIU – birou si depozit
  • IASI – birou
  • BUCURESTI – sediul central si depozit
  • SOFIA – birou si depozit

Departamentele noastre de engineering si proiectare sunt cele care ne diferentiaza radical de restul competitiei. Din portofoliu, 90% din comenzi sunt proiecte integrate concepute in Romania.

Putem executa proiecte la cheie, insa, la cererea clientului, daca acesta are facilitatile necesare ii oferim si posibilitatea de a executa singur  parte din lucrarile de confectie metalica in baza proiectelor pe care i le punem la dispozitie si sub supravegherea noastra.Formular contact membru ANCONAV