MEGA

logo_megaMARINE ENGINEERING GALATI (MEGA) este o companie, care asigura servicii de arhitectura navala, proiectare si inginerie navala, infiintata in Iunie 2004, avand ca actionar principal companiaDamen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS).

Ca urmare a dezvoltarii pietei in domeniul constructiilor de nave, in grupul DAMEN s-a impus necesitatea infiintarii unei firme al carei obiect principal de activitate sa fie proiectare de executie (constructie corp nava, saturari si tubulatura).

Strategia de dezvoltare a firmei a inceput cu angajarea unui nucleu de sase ingineri proiectanti (3 specialisti in constructii corp si 3 specialisti in rutare tubulatura), care au benefiaciat de un curs de pregatire de trei luni in Olanda la Schelde Naval Shipbuilding, si a continuat, la fiecare 6 luni adaugandu-se cate un alt nucleu de 6 ingineri proiectanti la colectivul initial, fiecare nucleu de ingineri angajat beneficiind de cursul de pregatire de trei luni.

In prezent, compania Marine Engineering Galati are un numar de 86 de angajati, din care 25 ingineri specialisti in constructii corp, 42 ingineri specialisti in rutare tubulatura, 6 ingineri specialisti amenajari navale, 7 coordonatori nava si 6 personal TESA.

In urmatorii ani, activitatile companiei se vor extinde ca rezultat al cererii crescande pentru serviciile de proiectare navala competitive si de inalta calitate.Formular contact membru ANCONAV