Ductil

sigla_ductilProducator traditional de electrozi, de peste 45 de ani, DUCTIL este astazi  lider pe piata romaneasca in sudare si taiere punand la dispozitia societatilor romanesti interesate consumabile, echipamente, accesorii automatizari pentru orice tip de aplicatie, asigurand consultanta, formarea profesionala a sudorilor si operatorilor precum si asistenta tehnica aferenta.

Completarea ofertei de electrozi a DUCTIL cu echipamente, accesorii si consumabile speciale s-a facut odata cu integrarea societatii in cadrul gupului Air Liquide Welding – lider european in sudare si taiere.

Astazi oferta DUCTIL cuprinde marci de referinta in sudare si taiere pe plan mondial: SAF-FRO, OERLIKON si WELDLINE.

Pentru clientii din Romania oferim:

O PRODUCTIVITATE MAI MARE LA COSTURI MAI MICI

Cu sprijin din partea departamentelor de cercetare si dezvoltare ale DUCTIL precum si a centrelor de cercetare ale grupului Air Liquide Welding, DUCTIL pune la dispozitia clientilor produse inovatoare, ajutandu-i sa obtina cresteri ale productivitatii si reduceri ale costurilor de fabricatie.

Solutiile propuse sunt rezultatul a zeci de ani de activitate in parteneriat cu clientii din diverse sectoare industriale. In varianta standard sau personalizata in functie de specificul fiecarui utilizator, produsele oferite de DUCTIL ii ajuta pe partenerii sai de afaceri sa faca fata exigentelor impuse de piata in termeni de calitate, legislatie, termen de livrare si competitivitate.

CONSULTANTA TEHNICA SI ASISTENTA DUPA VANZARE

Pentru a obtine aceste rezultate, DUCTIL a dezvoltat o retea de reprezentanti de vanzari zonali, cu o buna pregatire comerciala si tehnica, cu rolul de a tine in permanenta legatura intre DUCTIL si utilizatorii directi, identificand nevoile si ajutandu-i sa gaseasca solutiile optime.

DUCTIL asigura asistenta tehnica si service pentru produsele  comercializate printr-o echipa specializata, alcatuita din ingineri, sudori, electricieni si electromecanici care executa lucrari de service si asistenta tehnica in garantie si post-garantie pentru instalatiile de sudare precum si demonstratii pentru echipamente si consumabile la sediul clientilor.



Formular contact membru ANCONAV