Santierul Naval Constanta

logo-sncSituat in zona Marii Negre, Santierul Naval Constanta S.A. se numara printre cele mai mari santiere de constructii si reparatii nave din Europa.

Accesibil pe cale maritima prin Stramtoarea Bosfor, pe apele interioare prin Canalul Dunare – Marea Neagra si pe calea aeriana folosind Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, Santierul Naval Constanta SA furnizeaza armatorilor din intrega lume locul ideal pentru constructia si reparatia navelor de pana la 200.000 tdw.

Avand mai mult de patru milioane tdw livrate in decursul anilor de activitate, atat catre armatori romani, cat si catre armatori europeni de prima clasa, constructii noi variate ca marime – de la 1.100 tdw nave tanc pentru produse chimice la tancuri Aframax / Suezmax sau vrachiere Capesize, si complexitate – de la pontoane la nave destinate transportului de GPL / Amonium si nave aprovizionare platforme petroliere, Santierul Naval Constanta SA este sustinut de experienta, pofesionalismul si lucrul in echipa a celor peste 2.300 de angajati.

Santierul Naval Constanta SA a castigat increderea armatorilor de prima clasa prin capacitatea de a oferi clientilor sai atat proiecte de constructii noi uzuale, conforme cu cele mai noi reguli si regulamente ale Societatilor de Clasificare si cu cerintele specifice ale fiecarui armator, cat si o gama larga de lucrari de reparatii si conversii nave, efectuate la un nivel inalt calitativ si la preturi competitive.Formular contact membru ANCONAV