Navrom Shipyard

navrom-logo

Din anul 2007 S.C. NAVROM REPARATII devine societate cu raspundere limitata (S.R.L.), care continua realizarea urmatoarelor obiective:

-nave fluviale tehnice compete atat pentru partenerii din tara, cat si pentru export – Franta; aceste nave sunt specializate in : colectare, tratare ape reziduale, colectare, tratare scurgeri generale, transport marfuri generale (barje autopropulsate), masuratori hidrografice, dragaj;

-obiectivele enumerate au fost construite si livrate cu un grad de saturare apreciabil, dupa proiecte romanesti si sub supravegherea REGISTRULUI BUREAU VERITAS.             In acest context trebuie mentionat ca NAVROM REPARTII SRL a construit si livrat, dupa revolutie :

–       primul pasager fluvial din Romania,

–       o nava suport activitati scafandrerie,

–       prima Draga absorbant-refulanta,

–       constructii noi si modernizari pe proiecte europene (nave asistenta, ponton A.P.D.M., modernizare pontoane politie frontiera, etc).

In aceasta perioada (respectiv anul 2008), se realizeaza si construirea unei magazii moderne, utilata dupa ultimele standarde  si dotata cu tehnica de calcul.

Anul 2012 este un an de referinta in evolutia unitatii, deoarece au loc doua mari evenimente: schimbarea numelui in NAVROM SHIPYARD SRL Galati si infiintarea unui punct de lucru in orasul Cernavoda, prin preluarea santierului ARGOS Cernavoda –  NAVROM SHIPYARD SRL depune un efort maxim si sustinut pentru repunerea rapida in functiune a acestui santier.

Se poate observa ca, in decursul acestor ani, micul atelier de reparatii (din 1890) s-a transformat in actuala societate (SHIPYARD), care are urmatoarele dotari principale:

–       3 docuri plutitoare,

–       1 macara plutitoare de 100 tf,

–       1 impingator 2x350CP,

–       echipamente hidraulice modern pentru reparatii elici,

–       1 hala-atelier,

–       din  anul 2014 s-a reusit punerea in fuctiune a  celei mai moderne hale de confectii si asamblat sectii nave, confectii metalice de la aceasta data din Romania, dotata cu grinda de ridicare cu doua electropalane de 40 To fiecare, plus un carlig de 5 To, construita cu forte proprii.

Pentru continuarea activitatii in cadrul NAVROM SHIPYARD SRL, odata cu punerea in functiune a acestei hale, unitatea a fost recertificata in domeniul managementului calitatii cu DNV-GL.Formular contact membru ANCONAV