Carboline Romania

În 1947, Stanley Lopata a dezvoltat un produs pentru a rezolva o problemă pentru un singur client. După 75 de ani, rezolvarea problemelor rămâne obiectivul nostru principal. Carboline este un producător global de acoperiri, căptușeli și materiale ignifuge, cu birouri și unități de producție în întreaga lume. Avem un angajament puternic față de industria acoperirilor de protecție și ne asumăm un rol activ în organizațiile profesionale care se concentrează pe controlul coroziunii, transmiterea apei și protecția împotriva incendiilor. Ne-am angajat să progresăm în domeniul științei pentru viitorul industriei de acoperiri.

De asemenea, ne angajăm să răspundem nevoilor și așteptărilor clienților noștri prin recomandarea de produse care oferă soluțiile potrivite pentru problemele lor. Această abordare a câștigat încrederea clienților globali care se bazează pe acoperiri, căptușeli și produse ignifuge de înaltă calitate.

Dedicarea noastră pentru performanță, experiența noastră vastă pe piața industrială, investițiile continue în dezvoltarea și testarea produselor pe termen lung și capacitatea noastră de a face față provocărilor oriunde în lume ne transformă într-o sursă de cunoștințe despre acoperiri pe care clienții le consideră de neprețuit.

Cu toate acestea, nu am pierdut niciodată din vedere ceea ce ne-a dus de la începuturile noastre în subsolul lui Stanley la un furnizor de clasă mondială de acoperiri de înaltă performanță: Rezolvarea problemelor clienților noștri conduce abordarea noastră în tot ceea ce facem.Formular contact membru ANCONAV